Ciao, terveisiä Italiasta! Matka meni oikein hyvin. Rannalla tuli löhöiltyä ja hankittua rusketusta. Tässä nyt vähän lomakuvia ja kertomuksia Terracinasta, lomakohteestamme.

Tärkein asia oli tietenkin meri. Välimeressä oli mukava uida, ja aallot olivat ihanan korkeita. Meri oli täynnä aarteita joihin päsi käsiksi hyvien keuhkojen ja sukelluslasien avulla.

Tässä meren aarteita.

Kotiin tuli raahattua melkoinen kasa hienoja simpukankuoria ;)

Rantatieltä avautui yöllä upea maisema. Lähdimme syömään vasta kahdeksan aikoihin, mutta silloin paikat olivat vielä lähes autioina. Todellinen hulina alkoi vasta kymmeneltä. Kadut täyttyivät ihmisistä, joillakin oli mukana pieniä lapsia! Ruoka oli poikkeuksetta hyvää, varsinkin pastat. Kiertelevät katumuusikot ärsytivät huonolla musiikilla ja liian kovalla äänenvoimakkuudella.

Toisessa yökuvassa kuunsilta merta vasten.

Päivälläkin maisemat olivat siedettäviä :) Palmuja oli joka puolella, niitä kasvoi jalkakäytävällä kymmenen metrin välimatkoin.

Lintujakin riitti. Pihalla pyöri paljon mustarastaita, ja pinjassa lauloi tämä erikoinen lintu. En löytänyt sitä lintuoppaasta ja tarvitsen hieman määritysapua. Linnun päälaki on musta ja selkä ruskeanharma. Vatsa oli valkoinen ja kurkku punainen. Lintu lauloi kaunista rastasmaista liverrystä.

Toinen kuva on vähän terävämpi.

 

Bussin ikkunasta nähty jalohaikara nosti maailmanpinnalistan lukumäärän 125:teen. En ole laskenut kuvien lintua siltä varalta, että se onkin jokin vanha tuttu ;)